Unieke bedrijfswebsites met WordPress

In het kort

  • WordPress is flexibel en gebruiksvriendelijk
  • Ideaal om zelf aan SEO en content te werken
  • Volledig custom maatwerk mogelijk
  • Heel veel modules mogelijk voor reservatie, betaling, marketing
  • Interessante uitbreiding naar e-commerce met WooCommerce

Een WordPress website laten maken? Een goed idee!

Onze klanten kiezen vaak voor een WordPress site

Een WordPress website heeft vele voordelen, maar de volgende 5 punten zijn de belangrijkste redenen waarom onze klanten voor WordPress kiezen

1. Content en SEO-optimalisatie

Doordat WordPress zeer gebruiksvriendelijk is, is het heel makkelijk om zelf aan je content te werken. Dit is meteen het grootste voordeel van WordPress. Doordat je zelf aan je content kan werken, kan je zelf aan SEO-optimalisatie doen. Daarnaast biedt WordPress handige plug-ins aan waardoor je kan kijken of je goed bezig bent SEO.

Custom WordPress website

Custom WordPress website Privacy Assured GDPR

2. Gebruiksvriendelijk

Zelf aan je content kunnen zitten is allemaal leuk en aardig, maar als je een IT’er moet zijn om dat te kunnen doen heb je er alsnog niks aan. Gelukkig is WordPress zeer gebruikersvriendelijk. Al onze copywriters werken dan ook het liefst met WordPress websites. Gewoon goed kunnen werken in Word (Microsoft) of Pages (Mac) volstaat om vlot te kunnen werken met WordPress.

3. Flexibel

Een marketingcampagne moet natuurlijk geld opleveren. En om dat te doen, heb je een flexibele website nodig. Zoals boven al kort vermeld was, WordPress is een CMS die zeer flexibel is. Aangezien WordPress veel gebruikt wordt zijn er allerlei soorten opties die je eraan kan toevoegen. Heb je bijvoorbeeld een B2B website en wil je de prijzen pas tonen na het inloggen? Met WooCommerce van WordPress is dit allemaal mogelijk.

4. Meten

Om te weten of je campagne werkt, moet je deze uiteraard meten. WordPress is daar een goede optie voor aangezien het plug-ins heeft voor allerlei meettools, waaronder Google Analytics en Mailchimp bijvoorbeeld.

5. Webshop

Sinds kort heeft WordPress ook een goede webshopfunctie: WooCommerce. Met WooCommerce heb je je webshop en

WordPress website oogartsenpraktijk

WordPress website voor Antwerpse oogchirurgen kliniek, Antwerp Retina

website in een ruimte. Daarnaast kan je alle gebruiksvriendelijkheid van WordPress ook in WooCommerce vinden!

Helemaal overtuigd van WordPress of wil je juist meer informatie? Neem dan nu contact met ons op en we helpen je snel verder. Heb je al een WordPress website maar wil je deze optimaliseren? Ook daar kunnen we je mee ondersteunen!

Lees hier enkele INTERESSANTE ARTIKELEN