Een sterk logo maken

LOGO design esthetisch chirurg Wim danau

Logo design esthetisch chirurg

Een logo maken voor jouw bedrijf ?

Nadat je een naam hebt bedacht voor je onderneming, is de volgende stap een logo maken. Je logo is een belangrijk deel van je corporate identity. Ten eerste is het belangrijk dat je logo goed herkenbaar zal zijn. Daarnaast is het heel belangrijker dat jouw logo een goede kwaliteit heeft. Hiermee bedoelen we zowel het ontwerp als beeldkwaliteit. Je wilt namelijk niet dat je logo vaag is wanneer je het een beetje vergroot. Bij een mooie logo wil je geen pixels kunnen tellen. Met andere woorden, een sterke logo straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Op onze portfolio pagina vind je voorbeeld van logo’s die wij gemaakt hebben voor onze klanten.

Bij Marketingpartner werken we samen met getalenteerde grafische ontwerpers die logo’s maken voor onze klanten. Vaak heb je veel ideeën maar weet je niet goed hoe je al die ideeën vertaalt naar één beeld. Onze grafische ontwerpers luisteren naar al jouw wensen en ideeën en maken daar een mooi en sterk logo van. Je krijgt altijd verschillende opties. Denk aan bijvoorbeeld verschillende kleuren, verschillende accenten en verschillen lettertypes. Daarnaast voorzien wij altijd drie correctierondes wanneer we een logo maken. Aangezien de meeste klanten maar een of twee rondes nodig hebben is dat ruim voldoende om een mooi logo te krijgen.

Wil je ook nog een huisstijl en grafisch concept voor je website of een brochure, dan kunnen wij je daar ook verder mee helpen. Aan de hand van je (bestaande) logo werken wij een volledige huisstijl en/of grafisch concept voor websites/webshops voor je uit. Zo weet je zeker dat al je communicatie in de zelfde stijl gebeurt.

In het kort

  • Een professioneel logo is stap 1
  • Marketingpartner luistert naar jouw wensen & ideeën
  • Meerdere opties bij het voorstel
  • Drie correctierondes inbegrepen