SEO TEKSTEN AUDIT MET UITGEBREID RAPPORT

Benieuwd waarom je niet hoog ‘rankt’ in Google? Onze SEO-content audit is de eerste stap

Wanneer je website niet goed scoort op Google dan ben je uiteraard benieuwd waarom. Het eerst waar je dan naar moet kijken zijn je SEO-teksten. Sterker nog, een goede SEO-tekst is een van de belangrijkste vereisten voor de vindbaarheid van je website. Dit betekent dat je webteksten de basis vormen van je ranking in Google. Dus ben je niet vindbaar? Dan kan de reden dat je website niet wordt gevonden komen doordat er iets grondig mis is met je website. Hier bij Marketingpartner zijn we gespecialiseerd in het schrijven en herschrijven van webteksten. Laat ons met onze expertise naar jouw website kijken.

Wat bieden wij aan? 

Elke audit wordt persoonlijk uitgevoerd en resulteert in een volledig SEO-content rapport. Daarin kan je de volgende punten vinden:

  • Een analyse van de huidige teksten en waar het fout gaat
  • Feedback op de algemene leesbaarheid van de huidige teksten
  • Feedback op huidige teksten en in hoeverre ze optimaal zijn
  • Analyse technische optimalisatie (SEO) van website/webshop
  • Advies hoe de bovenstaande punten aan te pakken met een voorstel van prioritaire aanpak

Het rapport is niet technisch opgesteld en geeft zeer praktische tips voor een betere positie in Google. Hierdoor kan je direct aan de slag na onze persoonlijke bespreking. Wanneer je niet tevreden bent over de concrete verbeterpunten die we aanreiken, of wanneer blijkt dat al jouw SEO-teksten al super geoptimaliseerd zijn, betaal je uiteraard niets.

Hoe verloopt het proces? 

Na je inschrijving voor deze analyse ontvang je een vragenlijst met  een aantal korte vragen. Zodra we deze hebben ontvangen starten we met de SEO-content audit en maken we een afspraak voor een persoonlijke bespreking. Jouw input maakt de screening gerichter en meer relevant.

Bel je liever? Neem dan contact met ons op via +32 (0)3 298 47 90

SEO TEKSTEN AUDIT