Webdesign

Webdesign nodig?

 

  • Ontwerp homepage en paginatemplates
  • In lijn met de positionering van jouw merk
  • Volledige art direction bedrijfswebsites en webshops
  • Volledig custom gebouwde sites zijn onze kracht

Webdesign: belangrijker dan je denkt

Wanneer het over webdesign komt, wordt er soms gekozen om er niet of minimaal erin te investeren. In eerste instantie moet je website natuurlijk responsief zijn. Maar een sterke en mooie webdesign is belangrijk dan je denkt. Tegenwoordig heb je wel thema’s die je kan gebruiken bij de meeste CMS’en, maar een nette design oogt vaak professioneler dan wanneer je een thema gebruikt. Daarnaast heb je met een ontworpen webdesign de mogelijkheid om je huisstijl te verwerken op je website of webshop, of met je design een huisstijl maken. En uiteindelijk mogen we ook het effect van een mooie site niet onderschatten. Je bezoekers zijn nou eenmaal geneigd om langer te blijven als de website of webshop esthetisch ook aantrekkelijk is.

Ons aanbod qua webdesign

Bij Marketingpartner bieden wij meerdere diensten omtrent webdesign aan, namelijk: ontwerp logoontwerp huisstijl en art direction. Uiteraard is het ook mogelijk om beide diensten (of facetten ervan) te combineren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ontwerp logo

Begin je net met je onderneming, dan is de eerste stap een naam bedenken. Wanneer je dat hebt besloten moet je uiteraard een logo hebben. Vaak heb je veel ideeën maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken. Bij Marketingontwerper werken we met getalenteerde grafische ontwerpers die jouw wensen en ideeën naar een mooi en sterk logo vertalen. Aan de hand van dat logo werken ze dan ook een huisstijl voor je uit. Iets wat ook net en professioneel overkomt!

Ontwerp huisstijl

Heb je al een logo maar wil je graag ook een huisstijl? Dan kunnen wij altijd aan de hand van je logo een bijpassende huisstijl voor je ontwerpen. Op deze manier heb je niet twee contrasterende stijlen. Wij voorzien altijd drie correctierondes bij onze webdesigns.

Art direction

Nadat je een logo en huisstijl hebt is het tijd om een website of webshop te maken. Om dit volledig door te kunnen trekken op de website maken grafisch ontwerpers een volledig design. Onze grafische ontwerper maakt in eerste instantie een concept van de homepage en banners aan de hand van de logo/huisstijl. Na feedback en een akkoord wordt dit dan verder uitgewerkt. Ook hier voorzien wij altijd drie correctierondes. Tot slot wordt deze voor je geprogrammeerd. In ons portfolio vind je voorbeelden van projecten die we al hebben uitgevoerd.

Naast een grafisch design voor websites en/of webshops maken wij ook grafisch concepten voor bijvoorbeeld brochures. Zo heb je een volledige corporate identity.

Geïnteresseerd in onze webdesign diensten?

Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het ontwikkelen van jouw website en/of webshop. Ben je meer een doe-het-zelver? Wij bieden ook meerdere e-commerce opleidingen aan. Vind voorbeelden van onze realisaties op onze portfolio pagina.

Volledig custom webdesign Kinecenter