Korte marketing opleidingen

Doelgroep: retailers met fysieke winkel/showroom 

Voor iedereen die volop wil inzetten op de ideale match van on- en offline

Omdat omnichannel het Retail landschap ook in de toekomst grondig zal wijzigen is het een realiteit waar je als retailer niet meer kan naast kijken. Experten zijn het over eens dat wie niet inzet op deze aanpak, het als retailer moeilijk zal hebben om te overleven.

Veel retailers zien een eigen webshop als concurrent voor hun fysieke winkel. Maar het is net omgekeerd. In een goede omnichannel strategie is het een EN/EN verhaal fysieke winkel & online shop versterken mekaar.
 Nieuwe bezoekers aan de website ontdekken de winkel via een sterke winkelpagina. En omgekeerd.

Doelgroep: e-commerce starters

Voor iedereen die plannen heeft met e-commerce en niet goed weet waar te starten

Deze online praktijkopleiding in twee sessies helpt je om webshop meteen van de start grondig aan te pakken. Deze  praktijkopleiding richt zich op ondernemers die plannen hebben om met een webshop te starten maar niet goed weten waar te beginnen. Deze individuele cursus in twee online sessies helpt je om na te gaan of e-commerce echt iets voor jouw onderneming is.

Doelgroep: e-commerce ondernemers

Voor alle ondernemers met een webshop die meer conversies willen genereren

Deze webshop optimalisatie praktijkopleiding legt de pijnpunten van jouw webshop bloot. Na het bespreken van de analyse van je webshop, gaan we samen aan de slag met de prioritaire verbeterpunten voor je shop. Daarna leren we een dashboard opstellen gekoppeld aan je concrete doelen. Deze cursus is voor zowel beginnende als ervaren website eigenaars. Deelnemers hebben geen technische achtergrond nodig om de cursus te volgen.

Doelgroep: e-commerce ondernemers

Voor alle ondernemers met een webshop die deze willen optimaliseren en beter vindbaar maken voor de klant

De online  SEO-opleiding is voor iedereen die graag zelf aan de slag wil met SEO om een webshop te optimaliseren. Deze cursus is voor zowel beginnende als ervaren website eigenaars. Deze online SEO-opleiding, leert je de echte knepen van SEO te kennen! Daarnaast leer je rankings en Google SEO te begrijpen. Deelnemers hebben geen achtergrond nodig in SEO om de cursus te volgen.

Jouw voordelen samengevat

  • Opleidingen om zelf je website/webshop te maken of significant te verbeteren
  • Meerdere modules
  • Praktijkgericht met jouw eigen site of shop als werkterrein

start je opleiding met een webshop-auditJe kan ons bellen voor meer informatie of je kan zelfs meteen een online call plannen met een van de docenten, om het programma gedetailleerd aan jou toe te lichten. Of laat je webshop screenen, dat is een prima start voor een eerste kennismaking.