Ons aanbod SEO-marketing

Verbeter je SEO met onze SEO-Marketing

Wij hoeven jou niet te vertellen hoe belangrijk SEO-marketing is voor je website en/of webshop. De meeste ondernemers zijn op de hoogte van het belang van vindbaar zijn op Google. Maar daadwerkelijk vindbaar zijn is toch makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral wanneer je links en rechts gebombardeerd wordt met informatie over SEO. Veel van onze klanten zien dan ook door de bomen het bos niet meer. Daarom willen wij bij Marketingpartner graag (e-commerce) ondernemers helpen met hun SEO-marketing. Dit doen wij op twee verschillende manieren, door onze SEO-copywriting en SEO-opleidingen. Zo kan je ervoor kiezen om de SEO-marketing uit te besteden, of om zelf aan de slag te gaan.

SEO-marketing voor doe-het-zelvers, de SEO-jaaropleiding

SEO-marketing hoeft niet moeilijk te zijn, mits je de juiste informatie hebt en er tijd voor vrij kan maken (ongeveer 3 à 4 uur per week).  Het groot probleem voor heel wat retailers en ondernemers is dat er zoveel informatie online te vinden is, dat men niet weet waar eerst te beginnen. Onze SEO-jaaropleiding focust op de must haves om met je site of webshop kans te maken op goede Google rankings. Stap voor stap verbeter je de posities van je site.

SEO-marketing: SEO-copywriting

Wil je graag aan SEO-marketing doen maar heb je geen tijd om 1 à 2 uur per week intensief aan je website en/of webshop te zitten? Dan kan je ook voor ons SEO-teksten pakket kiezen, waarbij we jouw seo-teksten optimaliseren,. Een pakket op maat waarbij jouw website en/of webshop wekelijks een vast aantal uren onder handen wordt genomen. Dit kan zowel editen zijn als complete teksten schrijven.

De SEO-check als een startpunt voor SEO-optimalisatie

Voor de meeste KMO’s is goed scoren in zoekmachines ZEER belangrijk. KMO’s beschikken vaak niet over grote marketingbudgetten om andere online kanalen in te schakelen voor meer website bezoekers. Jammer genoeg weten veel webbouwers niet goed hoe om te springen met de enorme kansen die zoekmachines bieden.

Daarom zien we nog heel vaak websites die op vlak van SEO totaal niet in orde zijn. Laat staan dat ze geschikt zijn om aan SEO-optimalisatie te kunnen gaan doen in de toekomst. De belangrijke zaken om goed te scoren in Google ontbreken vaak op websites die we screenen. Wil jij weten waar je staat met jouw website? Schrijf je dan in voor een seo-check en screening van je site.

SEO opleiding een gans jaarOnze SEO-jaaropleiding helpt je om je site of webshop hoog te ranken in de zoekresultaten van Google. Dit is een belangrijke stap aangezien potentiële klanten altijd voor hun vragen naar Google gaan. Zorg er dus voor dat Google jouw webshop opmerkt!

SEO-optimalisatie heeft 3 peilersWil je graag de vindbaarheid van je webshop of website verbeteren, maar weet je niet goed hoe? Schrijf dan bij ons in voor een SEO-basisopleiding en ga zelf aan de slag met SEO! Dit is de eerste stap om jouw SEO aan te pakken en zo vindbaar te worden in Google.

SEO tekscten schrijven opleidingEen groot deel van vindbaar zijn in Google ligt namelijk bij je content. Bij onze SEO-websteksten cursus word je daarom eerst door de basics van webteksten schrijven genomen. Daarna focussen we op hoe je jouw content SEO-vriendelijk kan maken.