SEO-teksten optimalisatie

Sterke teksten zijn belangrijk

SEO tekscten schrijven opleidingDe belangrijkste voorwaarde om kans te maken om goed gevonden te worden in Google is het hebben van goede SEO-teksten. Heel wat sites en webshops missen echter sterke content.

Doe zelf de test : check de sites in de top 5 posities in Google. Deze sites  scoren ongetwijfeld sterk op inhoud. Check?

Hoe staat het met jouw site of webshop op het vlak van inhoud? Ontbreken er belangrijke teksten? Of heb je wel een aantal teksten maar ben je niet zeker of deze optimaal zijn voor Google?

Waar we het hier over gaan hebben is SEO-content optimalisatie. Je begrijpt ongetwijfeld het belang ervan. Om je hierbij te helpen, bieden wij betaalbare SEO-teksten pakketten aan.

SEO-teksten aanpakken op je webshop of website

Wat is SEO-teksten optimalisatie? SEO staat voor ‘Search Engine Optimalisation’, oftewel alle inspanningen die je doet om jouw website zo hoog mogelijk te krijgen in de gratis zoekresultaten van zoekmachines. Je doet dit door met de inhoud van je tekst in te spelen op relevante trefwoorden en trefwoordcombinaties.

Om je website en webshop zo SEO-optimaal mogelijk te houden, zou je elke week minstens vijf uur bezig moeten zijn met het (her)schrijven van de content op je website. Dit doe je door alle pagina’s (met een nadruk op de belangrijkste pagina’s) wekelijks of tweewekelijks bij te werken.

Aangezien dit veel werk is bieden wij meerdere opties aan om jou hierbij te ondersteunen (zie onder). We begrijpen ook dat dit misschien geen prioriteit heeft aangezien een webshop veel werk vergt. Dit is zonde aangezien SEO-teksten optimalisatie veel resultaten kan opleveren! Veel klanten van ons die AdWords campagnes hadden, zetten deze vaak uit nadat wij hun webshop/website hebben geoptimaliseerd en blijven onderhouden. Regelmatig aan je content werken kan je namelijk je belangrijkste keywords in de kijker zetten bij Google.

SEO-teksten pakket

Een favoriet bij onze klanten zijn onze SEO-teksten pakketten, een pakket op maat waarbij jouw website en webshop wekelijks een vast aantal uren onder handen wordt genomen. Staan er nog geen teksten op je website/webshop? Geen probleem, het is ook mogelijk om teksten voor je website te schrijven. Hoe dit wordt aangepakt verschilt van website tot website. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vanuit een basistekst van jullie te werken of basisinformatie waaromheen onze team van ervaren copywriters een tekst schrijft. Wij bekijken welke trefwoorden het goed doen, welke pagina’s zeker bijgewerkt moeten worden en schrijven dus aan de hand van basisteksten of informatie die jij voorziet de content op jouw website verder uit.

SEO content 500 PX

Daarnaast zullen onze copywriters zich telkens inwerken en dus een stuk onderzoek doen om zeker de juiste woorden en toon te gebruiken in de teksten. Aan de hand van tools, toegang tot je website en een natuurlijk gevoel voor taal, kunnen deze copywriters jouw website hoger in de zoekresultaten krijgen. Zo ben je gemakkelijker te vinden door potentiële klanten. Heb je nog vragen? Contacteer ons en wij zitten samen met jou om te kijken naar de mogelijkheden!