SEO-teksten optimalisatie

SEO-teksten verbeteren

SEO tekscten schrijven opleidingBij Marketingpartner werken we aan de hand van een stappenplan om jou te helpen bij je webshop of website. In ons traject helpen we jou bijvoorbeeld met het plannen en opbouwen van je webshop, monitoren we voor jou hoe je website het doet en geven we opleidingen zodat je ook zelf verder kan gaan met het blijven verbeteren van je website of webshop. In de laatste stap, optimaliseren we jouw website. Dit kan op verschillende manieren, maar waar we het hier over gaan hebben is SEO-content optimalisatie. Om je hierbij te helpen, bieden wij onder andere speciale SEO-teksten pakketten aan.

Het belang van SEO-teksten optimalisatie voor jouw webshop of website

Wat is SEO-teksten optimalisatie? SEO staat voor ‘Search Engine Optimalisation’, oftewel alle inspanningen die je doet om jouw website zo hoog mogelijk te krijgen in de gratis zoekresultaten van zoekmachines. Je doet dit door in te spelen op relevante trefwoorden en trefwoordcombinaties.

Om je website en webshop zo SEO-optimaal mogelijk te houden, zou je elke week minstens vijf uur bezig moeten zijn met het herschrijven van de content op je website. Dit doe je door alle pagina’s (met een nadruk op de belangrijkste pagina’s) wekelijks of tweewekelijks te herschrijven. Daarnaast is het ook belangrijk om de teksten in de gaten te houden om te kijken of ze resultaat opleveren.

Aangezien dit veel werk is bieden wij meerdere opties aan om jou hierbij te ondersteunen (zie onder). We begrijpen ook dat dit misschien geen prioriteit heeft aangezien een webshop veel werk vergt. Dit is zonde aangezien SEO-teksten optimalisatie veel resultaten kan opleveren! Veel klanten van ons die AdWords campagnes hadden, zetten deze vaak uit nadat wij hun webshop/website hebben geoptimaliseerd en blijven onderhouden. Regelmatig aan je content werken kan je namelijk je belangrijkste keywords op de eerste positie zetten!

Wat kunnen wij voor jou betekenen qua SEO-teksten optimalisatie?

Wanneer het aankomt op SEO-teksten optimalisatie bieden wij meerdere opties aan:

  1. SEO-teksten pakket
  2. Online marketing pakket
  3. SEO-teksten optimalisatie workshop

 

SEO-teksten pakket

Een favoriet bij onze klanten zijn onze SEO-teksten pakketten, een pakket op maat waarbij jouw website en webshop wekelijks een vast aantal uren onder handen wordt genomen. Staan er nog geen teksten op je website/webshop? Geen probleem, het is ook mogelijk om teksten voor je website te schrijven. Hoe dit wordt aangepakt verschilt van website tot website. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vanuit een basistekst van jullie te werken of basisinformatie waaromheen onze team van ervaren copywriters een tekst schrijft. Wij bekijken welke trefwoorden het goed doen, welke pagina’s zeker bijgewerkt moeten worden en schrijven dus aan de hand van basisteksten of informatie die jij voorziet de content op jouw website verder uit.

SEO content 500 PX

Daarnaast zullen onze copywriters zich telkens inwerken en dus een stuk onderzoek doen om zeker de juiste woorden en toon te gebruiken in de teksten. Aan de hand van tools, toegang tot je website en een natuurlijk gevoel voor taal, kunnen deze copywriters jouw website hoger in de zoekresultaten krijgen. Zo ben je gemakkelijker te vinden door potentiële klanten. Geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor onze SEO-teksten audit en we gaan aan de slag met het optimaliseren van jouw website.

Online marketing pakket

Uiteraard kunnen wij je ook van A tot Z helpen met onze online marketing pakket. Dan helpen we je van de planning van je webshop en het bouwen ervan, tot ondersteuning bij SEO-optimalisatie. Hierbij krijg je ook opleidingen zodat je zelf verder kan gaan met je webshop of website optimaal te houden nadat het traject is afgelopen.

SEO-teksten optimalisatie workshop

Ben je een echte doe-het-zelver, dan bieden wij ook verschillende workshops aan. In onze SEO-webteksten schrijven voor e-commerce ondernemers leren we je de basics van webteksten schrijven en hoe je deze SEO-content optimaliseert. Ben je aangemeld bij de kmo-portefeuille? Wij zijn geregistreerd bij kmop en je kan dus een financiële ondersteuning krijgen wanneer je bij ons een opleiding volgt. Wij bieden ook nog andere workshops aan, bezoek onze webshopacademie voor de volledige lijst.

Heb je nog vragen? Contacteer ons en wij zitten samen met jou om te kijken naar de mogelijkheden!