leren_seocampagne

Branding

Op deze pagina vind je meer informatie over:

Branding marketing strategieOnze ervaring als marketing partner met branding advies
 Ons aanbod inzake sociale media advies om uw merk te versterken
 Hoe content marketing een bepalende rol speelt voor een sterke branding strategie
 Het belang van engagement door dialoog met jouw doelgroep
 Hoe je sociale media kan inschakelen voor het succes van je merk

 

Branding: een sterk merk bereikt simpelweg meer

branding online marketingSinds midden jaren negentig werken wij als marketing partner voor verschillende bedrijven en overheden. Vroeger kon je met een goed concept, sterk art work en een gebruiksvriendelijke verpakking jezelf al voldoende onderscheiden.

Alhoewel branding in de laatste jaren is geëvolueerd, is het zorgen voor een sterke corporate identity nog altijd de basis van onze aanpak. Maar in een marketinglandschap waar ‘connecting’, ‘social’ en ‘engaging’ belangrijke waarden zijn, komt er voor een sterke branding strategie nog heel wat bij kijken.

 

Perceptie en de dialoog met jouw doelgroep

Consumenten en gebruikers met hun eigen normen en waarden staan vandaag centraal in marketing. We noemen dit marketing 3.0, oftewel mensgerichte marketing.

Via sociale media en andere online kanalen delen je fans, volgers en abonnees hun mening. Earned media is belangrijk in je online marketing strategie.

Wij zien deze interacties als waardevol. Het uitbouwen en onderhouden ervan zien we daarom als een stevig fundament voor de (financiële) toekomst van je project.

Natuurlijk is ook content marketing een onderscheidende factor voor je brandingstrategie. En uiteraard verspreid je deze content het best via de juiste kanalen.

Hanteer in je branding strategie dus een goede mix tussen ‘sharing’ en ‘selling’. In de jungle van online marketing en sociale media kanalen, helpen wij je de juiste keuzes te maken. Zo werken we samen aan online rendement.

‘corporate identity gaat meer dan ooit over perceptie’

Voor de meeste van onze klanten is vindbaarheid in Google uiterst belangrijk. Google zorgt bij de meeste sites voor 40 tot 60% van de nieuwe bezoekers. Een zeer belangrijk kanaal dus om bezoekers naar uw site te halen. Naast het bouwen van een website of webshop is vindbaarheid in Google super belangrijk!
Graag SEO tips een jaar lang?

startmetseo

JOUW SEO OP NIVEAU

seo-check en seo content analyse laten uitvoeren?