Ons aanbod opleidingen

Voor iedereen die onder begeleiding een eigen webshop wil bouwen

In deze e-commerce-opleiding leren we je hoe je zelf jouw webshop kan bouwen met WordPress WooCommerce. WordPress is een heel gebruiksvriendelijk CMS platform dat toelaat om onder begeleiding van een expert,  een mooie webshop te bouwen inclusief de e-commerce must-haves. Wij tonen je alle elementen die je nodig hebt om een stijlvolle en gebruiksvriendelijke webshop zelf te bouwen. Op onze webshop lees je alles over de WordPress WooCommerce in 4 halve dagen.

Voor iedereen die de SEO van zijn site of webshop naar een hoog niveau wil tillen

In de SEO opleiding leer je een jaar lang over de basiselementen van SEO die nodig zijn om jouw website of webshop te verbeteren. Het opbouwen van duurzame content staat centraal. Maandelijkse analyses van de bezoekcijfers geven je inzicht op waar je nu staat, en hoe je de concurrentie beter kan counteren op SEO-vlak. Maandelijks bekijken we samen de situatie van jouw website of webshop in Google en geven we concrete tips om de prestaties te verbeteren.

Voor alle ondernemers met een webshop die meer conversies willen genereren

In deze webshop-optimalisatie opleiding ontdekken we samen met de cursisten belangrijke technieken om hun webshop te optimaliseren. We leren je onder andere over Google Analytics 4 en de nieuwe versie van Google Search Console maar ook over sociale media marketing, Google Ads, en het belang van e-mailmarketing in 2022.

Dit is de ideale opleiding als je al een sterke basis hebt opgebouwd qua SEO bv. tijdens onze SEO-jaaropleiding. Til jouw webshop naar een hoger niveau dankzij de ‘Boost Zelf Je Webshop’ opleiding.

bouwzelfeenvangnetvoorleads

Voor alle ondernemers met een bedrijfssite die meer leads willen genereren

Heb je een bedrijfssite, maar krijg je niet genoeg aanvragen voor jouw dienstverlening bv. contactaanvragen, afspraken of offertes? Ontdek de "Bouw zelf een vangnet voor leads" opleiding. We kruipen samen in de schoenen van de bezoeker en leren over hun gedrag. In deze opleiding leren we hoe je, aan de hand van het gedrag van de bezoeker, efficiënt en doelgericht jouw bedrijfssite kan optimaliseren om zo meer leads binnen te halen.

Jouw voordelen samengevat

  • Opleidingen om zelf je website/webshop te maken of significant te verbeteren
  • Meerdere modules
  • Praktijkgericht met jouw eigen site of shop als werkterrein

start je opleiding met een webshop-auditJe kan ons bellen voor meer informatie of je kan zelfs meteen een online call plannen met een van de docenten, om het programma gedetailleerd aan jou toe te lichten. Of laat je webshop screenen, dat is een prima start voor een eerste kennismaking.