Boost Je Webshop Opleiding

Boost zelf je webshop, haal meer conversies

SEO opleiding

Praktijkgerichte jaaropleiding

Dit optimalisatietraject voor meer conversies is een must voor ondernemers die hun webshop naar een hoger niveau willen tillen. Met meer dan 25 jaar expertise in marketing en op basis van 500+ geoptimaliseerde websites, delen we graag onze kennis met ondernemers die systematisch tijd willen steken in het verbeteren van hun webshop. De boost zelf je webshop opleiding bestaat uit twaalf kennissessies. Deze kennissessies hebben elk een ander thema.

De rol van Marketingpartner

Wij meten elke maand, een jaar lang, de performantie en vindbaarheid van jouw webshop, ookals de marketingcampagnes die door jezelf of een derde partij worden uitgevoerd. Maandelijks bespreken we een indicatorenrapport dat wij opstellen, evalueren we de situatie as is, en leggen we je uit wat er moet gebeuren om de prestaties omhoog te halen. Op basis van deze maandelijkse feedback werken we individuele leertrajecten uit per klant.

De rol van de klant

De klant kiest aan het begin van de opleiding enkele thema’s uit waarin hij zich wil verdiepen. Dit kan gaan van Google Analytics 4 tot Google Ads tot e-mailmarketing tot LinkedIn optimaal gebruiken voor B2B marketing. Elke maand leer je over de gekozen onderwerpen in een kennissessie. Dit gebeurt na we de parameters hebben besproken. Na de bespreking van het indicatorendashboard geven we de klant ook huiswerk mee, wat we in de volgende kennissessie evalueren en feedback op geven.

Het doel van de boost je webshop opleiding

Tijdens de opleiding leer je een betere shop op te bouwen, door het thematisch werken rond verschillende webshop verbeterpunten. Het thema website optimalisatie komt aan bod tijdens elke sessie. Zo komen nieuwe klanten terecht op een 'beter vangnet voor leads'. En onze experten begeleiden je hierbij een jaar lang.

De peilers van de opleiding

Wij delen jarenlange praktijkkennis

We stonden mee aan de wieg van e-commerce in België. Met een van de eerste websites in de mode deden we zelf bijzonder veel ervaring op in het veld. Intussen hebben we meegewerkt aan het bouwen en verbeteren van meer dan 500 websites. Bovendien blijven we scherp door het doceren van de vakken e-commerce en retailmanagement aan de Thomas More Hogeschool. Deze unieke combinatie van kennis delen we graag.

Kies zelf hoe je de 'Boost zelf je webshop opleiding' wil volgen !

  Voor de individuele jaaropleiding gaan de sessies online door of in ons kantoor in Antwerpen.

Voor de in-company jaaropleiding komt onze SEO-specialist langs in je bedrijf om de opleiding te geven.

Tijdens de classroom sessies wordt de opleiding gegeven aan maximum 10 deelnemers.

Wat kan je na de opleiding?

Na de opleiding zal de klant zich veel sterker in zijn schoenen voelen als het op marketing en de juiste marketingtools aankomt. De Boost Je Webshop opleiding is een intensieve, maandelijkse opleiding waarin de klant enorm veel kennis kan opdoen en zijn webshop kan verbeteren. Na het volgen van deze opleiding heeft Google en zijn tools veel minder geheimen voor de klant. De basis voor een goede SEO strategie is gelegd, en de stappen naar een sterk vangnet voor leads zijn gezet. Bij de afloop van de Boost Je Webshop opleiding maken we ook een jaaroverzicht van alle parameters.

ONZE BOOST JE WEBSHOP OPLEIDING IETS VOOR JOU ?

Ben jij een ondernemer die écht een stap verder wil zetten als het om site of webshop optimalisatie gaat? Dan is deze opleiding ideaal voor jou. De opleiding kan je volgen in verschillende op-maat-modules, die we in het individuele traject volledig kunnen afstemmen op jouw agenda. Vraag een offerte aan voor een individueel traject.

  • Algemene optimalisatietips en op maat advies voor een jaar
  • Twaalf kennissessies over zelf gekozen onderwerpen
  • Concrete to-do’s om je website/webshop te optimaliseren
  • Maandelijkse sessies om resultaten te bespreken en bij te sturen
  • Meten en analyseren van campagnes door een senior consultant
  • Individueel, in-company of classroom format

Schrijf je nu in voor de Boost Je Webshop opleiding

Een combinatie van inhoudelijke thema's uitdiepen rond webshop verbeterpunten en het werken aan een betere (lokale) vindbaarheid in Google, helpt je elke maand verder op weg met jouw website.
Je kan ons bellen voor meer informatie of je kan zelfs meteen een online call plannen met een van de docenten, om het programma gedetailleerd aan jou toe te lichten.