E-commerce met Lightspeed en PrestaShop
seo content audit

Ons uitgebreid e-commerce aanbod

Snel een offerte nodig ?

Contacteer ons

John Van Den Eyndelaan 5A, 2520 Ranst – Antwerpen

Phone: +32 (0)3 298 47 90
Mobile: +32 (0)473 470 817
Email: info@marketingpartner.be

SEO-basisopleiding

Wil je graag de vindbaarheid van je webshop of website verbeteren, maar weet je niet goed hoe? Schrijf dan bij ons in voor een SEO-basisopleiding en ga zelf aan de slag met SEO! Dit is de eerste stap om jouw SEO aan te pakken en zo vindbaar te worden in Google.

Lees meer…

SEO voor PrestaShop

Heb je een PrestaShop webshop maar ben je niet vindbaar op Google? Schrijf je dan in voor onze SEO-basis opleiding speciaal toegespits op PrestaShop. Na deze workshop kan je jouw keywords vindbaar krijgen op Google.

Lees meer…

SEO voor WooCommerce

Heb je een WordPress website of WordPress WooCommerce websop, maar ben je niet vindbaar op Google? Schrijf je dan in voor onze SEO-basis opleiding speciaal toegespits op WordPress. Na deze workshop kan je jouw keywords vindbaar krijgen op Google.

Lees meer…

SEO-basics in Lightspeed eCommerce

Heb je een Lightspeed eCommerce webshop maar ben je niet vindbaar op Google? Schrijf je dan in voor onze SEO-basis opleiding speciaal toegespits op Lightspeed. Na deze workshop kan je jouw keywords vindbaar krijgen op Google.

Lees meer…

SEO-webteksten voor e-commerce ondernemers

Heb je genoeg ideeën voor content maar weet je niet hoe je deze moet vertalen naar een pakkende tekst? Schrijf je dan in voor onze cursus SEO-webteksten schrijven.

Lees meer…

SEO-jaaropleiding

Onze SEO-jaaropleiding helpt je om je webshop hoog te ranken in de zoekresultaten van Google. Dit is een belangrijke stap aangezien potentiële klanten altijd voor hun vragen naar Google gaan. Zorg er dus voor dat Google jouw webshop opmerkt! 

Lees meer…

E-commerce, gebruik een goed plan en heldere doelen