Ons aanbod SEO-opleidingen 

Beter scoren in Google

3 seo-checks per maand

SEO-jaaropleiding

Onze SEO-jaaropleiding helpt je om je webshop hoog te ranken in de zoekresultaten van Google. Dit is een belangrijke stap aangezien potentiële klanten altijd voor hun vragen naar Google gaan. Zorg er dus voor dat Google jouw webshop opmerkt! 

Lees meer…

SEO-basisopleiding

Wil je graag de vindbaarheid van je webshop of website verbeteren, maar weet je niet goed hoe? Schrijf dan bij ons in voor een SEO-basisopleiding en ga zelf aan de slag met SEO! Dit is de eerste stap om jouw SEO aan te pakken en zo vindbaar te worden in Google.

Lees meer…

SEO-webteksten 

Een groot deel van vindbaar zijn in Google ligt namelijk bij je content. Bij onze SEO-webteksten cursus word je daarom eerst door de basics van webteksten schrijven genomen. Daarna focussen we op hoe je jouw content SEO-vriendelijk kan maken.

Lees meer…

SEO voor Lightspeed 

Heb je een Lightspeed E-commerce webshop maar ben je niet vindbaar op Google? Ga meteen aan de slag en schrijf je dan in voor onze SEO-basisopleiding speciaal toegespits op Lightspeed. Na deze workshop kan je gegarandeerd jouw keywords hoger positioneren in Google.

Lees meer…

SEO voor PrestaShop

Heb je een PrestaShop webshop maar is je shop onzichtbaar in Google? Schrijf je dan in voor onze SEO-opleiding toegespits op PrestaShop. Na deze workshop weet je hoe SEO aan te pakken in jouw PrestaShop webshop en kan je jouw keywords beter vindbaar maken in Google.

Lees meer…

SEO voor Woocom

Heb je een WordPress website of WordPress WooCommerce websop, maar ben je niet vindbaar op Google? Schrijf je dan in voor onze SEO-basis opleiding speciaal toegespits op WordPress. Na deze workshop kan je jouw keywords vindbaar krijgen op Google.

Lees meer…

Geïnteresseerd in onze SEO-opleidingen?

Schrijf je dan nu in voor een van onze SEO-opleidingen en dan gaan we samen werken aan het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website en/of webshop. Wil je graag meer informatie? Dan kan je altijd contact met ons opnemen en bespreken we samen alle mogelijkheden.

 

JOUW VOORDELEN SAMENGEVAT

  • SEO-opleidingen om zelf je website/webshop te verbeteren
  • Meerdere modules
  • Praktijkgericht met jouw eigen site als werkterrein
  • Subsidieerbaar met KMO-portefeuille!

 

NOG EEN VRAAG ?