Ons aanbod SEO-opleidingen

Geïnteresseerd in één van onze online of classroom SEO-opleidingen?

Schrijf je dan nu in voor een van onze SEO-opleidingen en dan gaan we samen werken aan het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website en/of webshop. Wil je graag meer informatie? Dan kan je altijd contact met ons opnemen en bespreken we samen alle mogelijkheden.

SEO-jaaropleiding

SEO jaaropleiding

Onze SEO-jaaropleiding helpt je om je webshop hoog te ranken in de zoekresultaten van Google. Dit is een belangrijke stap aangezien potentiële klanten altijd voor hun vragen naar Google gaan. Zorg er dus voor dat Google jouw webshop opmerkt!

Wil je graag de vindbaarheid van je webshop of website verbeteren, maar weet je niet goed hoe? Schrijf dan bij ons in voor een SEO-basisopleiding en ga zelf aan de slag met SEO! Dit is de eerste stap om jouw SEO aan te pakken en zo vindbaar te worden in google.

SEO-Webteksten

SEO tekscten schrijven opleiding

Een groot deel van vindbaar zijn in Google ligt namelijk bij je content. Bij onze SEO-webteksten cursus word je daarom eerst door de basics van wetteksten schrijven genomen. Daarna focussen we op hoe je jouw content SEO-vriendelijk kan maken.

SEO voor Lightspeed

Seo Voor Lightspeed basisopleiding

Heb je een Lightspeed E-commerce webshop maar ben je niet vindbaar op Google? Ga meteen aan de slag en schrijf je dan in voor onze SEO-basisopleiding speciaal toegespitst op Lightspeed. Na deze workshop kan je gegarandeerd jouw keywords hoger positioneren in Google.

SEO voor PrestaShop

SEO voor PrestaShop basisopleiding

Heb je een PrestaShop webshop maar is je shop onzichtbaar in Google? Schrijf je dan in voor onze SEO-opleiding toegespitst op PrestaShop webshop en kan je jouw keywords beter vindbaar maken in Google.

SEO voor WooCommerce

SEo Basisoleiding voor Woocommerce

Heb je een WordPress website of WordPress WooCommerce wsebshop, maar ben je niet vindbaar op Google? Schrijf je dan in voor onze SEO-basis opleiding speciaal toegespitst op WordPress. Na deze workshops kan je jouw keywords vindbaar krijgen op Google.

Jouw voordelen samengevat

  • SEO-opleidingen om zelf je website/webshop te verbeteren
  • Meerdere modules
  • Praktijkgericht met jouw eigen site als werkterrein
  • Subsidieerbaar met KMO-portefeuille!