Erkend KMO portefeuille dienstverlener

Welke diensten zijn subsidieerbaar met KMO portefeuille  ?

Goed nieuws ! Indien je een BTW nummer hebt kom je waarschijnlijk in aanmerking voor subsidiesteun via KMO portefeuille Vlaanderen.
Philodendron BV, de vennootschap achter Marketingpartner.be is erkend KMO Portefeuille dienstverlener voor zowel advies als opleiding. Wil je weten welke diensten & opleidingen 30% gesubsidieerd worden, contacteer ons dan voor het KMO portefeuille susbsidieoverzicht.

KMO portefeuille is een systeem van de Vlaamse overheid voor steun aan zelfstandigen en KMO’s (BTW nummer nodig). Wil je zeker zijn of je in aanmerking komt voor KMOP steun, raadpleeg dan de site voorwaarden voor kmop

Hoe registeren voor KMO Portefeuille?

De eerste keer moet je je bedrijf of organisatie registreren op de site van KMOP. Hou je identiteitskaart en code bij de hand want die heb je nodig voor de ID kaartlezer die je aansluit op je PC of Mac.

KMO portefeuille voor e-commerce opleidingen Wat je ook nodig hebt is de Nacebel code die van toepassing is voor jouw activiteit. Bij het registreren kan je op de KMOP site een lijst vinden met alle Nacebel codes, handig ! Je kan deze ook eenvoudig opvragen via je boekhouder (staat o.a.  in jouw oprichtingsakte).

Hoe dossiers aanvragen voor KMO Portefeuille?

Registreren op deze site vraagt slechts 10 minuten tijd. Nadat je geregistreerd bent kan je subsidiedossiers aanvragen voor advies en opleidingen. In de praktijk betaal je slechts 70% van de prijs van de opleiding (en de btw), indien gegeven door een erkend dienstverlener van KMO portefeuille.

Philodendron bvba is erkend voor KMO Portefeuille Vlaanderen (KMOP) :

Peiler OPLEIDINGEN erkenningsnummer DV.O221414
Peiler ADVIES erkenningsnummer DV.A221412

Heb je vragen over KMOP? Aarzel niet ons te contacteren.