Huisstijl ontwerpen

Een huisstijl ontwerpen straalt professionaliteit en vertrouwen uit

Vaak denken mensen dat een logo maken voldoende is en kiezen er dus voor om een huisstijl ontwerpen achterwege te laten. Dit is jammer aangezien een huisstijl veel kan toevoegen. Ten eerste maakt het je corporate identity compleet. En een volledig corporate identity zorgt ervoor dat je professioneler oogt en vertrouwen uitstraalt. Daarnaast zorgt een huisstijl er ook voor dat al je communicatie binnen de zelfde stijl kan gebeuren. Dus je visitekaartjes, brochures etc. zullen dan allemaal bij elkaar passen. Op onze portfolio pagina vind je meerdere voorbeelden van huisstijlen die wij ontworpen voor onze klanten.

Een huisstijl ontwerpen voor jouw bedrijf

Bij Marketingpartner hebben wij de juiste mensen in huis om een nette huisstijl voor je te ontwerpen. Een huisstijl ontwerpen kan vanuit twee verschillende punten starten.

  1. Je hebt al een bestaand logo
  2. Je hebt nog geen bestaand logo

Een hijsstijl ontwerpen voor jouw bedrijf in Ranst, Lier, Antwerpen ?

Wanneer je al een bestaand logo hebt dan gebruiken onze grafische ontwerpers jouw logo om een huisstijl uit te werken. Zo garanderen we dat je logo en huisstijl een geheel worden. Anders ervaar natuurlijk de bovengenoemde voordelen van een huisstijl niet! Je krijgt altijd meerdere voorstellen en wij voorzien drie correctierondes. Dit is meer dan voldoende aangezien meeste klanten een of twee correctierondes gebruiken. Heb je nog geen bestaande logo? Dan kunnen wij zowel een logo maken als een huisstijl ontwerpen. Aan de hand van jouw wensen en ideeën krijg je meerdere voorstellen voor logo. Ook hier voorzien wij drie correctierondes. Aan de hand van de goedgekeurde logo ontwerpen we dan een bijpassende huisstijl. Wil je je huisstijl doortrekken voor je website en/of webshop? Dan kunnen wij deze vertalen naar een grafisch concept.

Graag een huisstijl ontwerpen ?

Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het ontwikkelen van jouw huisstijl. Versterk je corporate identity en straal meer vertrouwen uit met een homogeen ontwerp.

In het kort

  • Straal meer vertrouwen uit
  • 3 correctierondes inbegrepen
  • Mogelijkheid uit te breiden tot ontwerp logo en grafisch concept