Website design

Website design, een volledig grafisch concept voor jouw website en/of webshop

Webdesign B2B webshop kmo JU glaswerk

B2B webshop Ju-JD.com

Een website design maken is het allerlaatste wat je doet wanneer je een website of webshop maakt. Natuurlijk is het mogelijk om met een bestaande thema te werken, maar een nette design oogt vaak professioneler dan wanneer je een thema gebruikt. Daarnaast heb je met een ontworpen webdesign de mogelijkheid om je huisstijl te verwerken op je website of webshop. En uiteindelijk mogen we ook het effect van een mooie site niet onderschatten. Je bezoekers zijn nou eenmaal geneigd om langer te blijven als de website of webshop esthetisch ook aantrekkelijk is.

Ons aanbod qua website design

Nadat je een logo en huisstijl hebt is het tijd om een website design te maken voor jouw website of webshop. Om dit volledig door te kunnen trekken op de website maken onze grafisch ontwerpers een grafisch concept. Dit kan naar aanleiding van een bestaande logo en/of huisstijl, of ze ontwerpen direct ook een logo en huisstijl voor je. Naast een grafisch design voor websites en/of webshops maken wij ook grafisch concepten voor bijvoorbeeld brochures. Zo heb je een volledig corporate identity.

Onze grafische ontwerper maakt in eerste instantie een concept van de homepage en banners aan de hand van de logo/huisstijl. Na feedback en een akkoord wordt dit dan verder uitgewerkt. Hier voorzien wij altijd drie correctierondes. Tot slot wordt deze voor je geprogrammeerd. In ons portfolio vind je voorbeelden van projecten die we al hebben uitgevoerd.

Wil je graag een volledig grafisch concept voor je website?

Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het ontwikkelen van een grafisch concept voor jouw website en/of webshop

in het kort

  • Grafisch concepten voor websites en/of webshops
  • Grafisch concept voor alle andere communicatie
  • Drie correctierondes inbegrepen
  • Verhoog het niveau van jouw website en/of webshop met een mooi website design!