Strategus, lifecoaching voor ondernemers

Strategus life coachingHeeft u als ondernemer het gevoel dat u niet mag falen en dat u geen uitweg kan vinden in uw drukke planning ? Heeft u het gevoel dat u altijd beschikbaar moet zijn en klaar moet staan voor vragen van klanten? Mist u momenten van rust ? Of kan u momenten zonder druk zelfs niet meer voorstellen ? U gaat ongetwijfeld in het rood, dus is het hoog tijd voor actie. Bij Strategus bieden we lifecoaching voor ondernemers aan.

Vanaf 1994 richte ik  me op branding -en marketingprojecten in heel wat markten. Doorheen de jaren maakte ik kennis met duizenden ondernemers.  Zeer vaak gingen gesprekken met mede-ondernemers niet over hun ‘business’, maar eerder over persoonlijke zaken. Meestal zochten ondernemers naar oplossingen of antwoorden op vragen over hun werk en de combinatie daarvan met hun privé leven. En vaak ging het zelfs gewoon over ‘gelukkig zijn’. De laatste twee jaar heb ik bij heel wat klanten persoonlijke drama's gezien, het zijn moeilijke tijden. 

Om  ondernemers te helpen,  heb ik nu een nieuw bedrijf opgericht waar ik als ‘life coach’ de nodige steun kan bieden. Strategus is opgericht om door sterke lifecoaching voor ondernemers, te werken aan veerkracht en vreugde in het ondernemen.  Enkel wanneer de juiste balans aanwezig is en je stevig in je schoenen staat, kan jij jouw spoor als hedendaagse ondernemer trekken.

Ben je  klaar om jezelf en je bedrijf naar een hoger level te brengen door de balans in je leven te herstellen.  Ben jij nu klaar voor die verandering? Boek dan nu een gratis online kennismaking met Philippe Oorts – expert in veerkracht – om te ontdekken hoe we lifecoaching aanpakken.