Leertrajecten inplannen om je webshop te verbeteren

Leertrajecten inplannen

Leertrajecten inplannen stelt je in staat bij te houden wat er werkt en wat er niet werkt op je webshop. Zo kan je jouw webshop voortdurend van de nodige aanpassingen voorzien waardoor hij rendabel en optimaal blijft.

Verbeter je webshop continu dankzij leertrajecten

SEO-content optimalisatie copywriter copywriting website webshop SEO optimalisatie leertrajecten inplpannen

Nadat je webshop gelanceerd is en Google Analytics goed gekoppeld is, begint het grote werk. Net zoals je de etalage van een winkel regelmatig verfrist, is het ook belangrijk om een webshop steeds interessant te houden voor klanten en andere bezoekers. Op basis van cijfers in Google Analytics weet je welke pagina’s beter werken dan andere. Je zal je webshop altijd kunnen aanpassen en verbeteren, want de to-dolijst om aan de webshop te werken, zal altijd items bevatten om af te werken.

Blijvend proces van webshopoptimalisatie

Wij organiseren heel wat leertrajecten om zelf je webshop te leren verbeteren. Ook op het web kan je een heleboel informatie vinden.

Wil je scoren met jouw webshop? Plan dan zeker voldoende tijd in om de volgende zaken onder de knie te krijgen:
• Hoe verbeter ik de SEO voor mijn webshop? Hoe zorg ik dat mijn webshop beter scoort in Google?
• Hoe schrijf ik productbeschrijvingen die aanzetten tot bestellen?
• Hoe leer ik cijfers uit Google Analytics interpreteren?
• Hoe kan ik de menu’s van mijn webshop zelf aanpassen?
• Hoe zet ik promoties in de kijker op de homepage?

Leertrajecten inplannen vergt wat tijd. Houd daarom altijd rekening met de hoeveelheid tijd die je tot je beschikking hebt. Wij raden je aan om interessante leertrajecten in kaart te brengen voor een periode van minimum één jaar.

Heb je nog vragen over je webshop en hoe je die het best optimaal houdt? Aarzel niet om ons te contacteren! We bieden verschillende pakketen aan rond marketing support en rond technisch support. Op onze website kan je ook gratis het e-book In 10 stappen geld verdienen met je webshop downloaden!

Ontdek onze praktijkopleidingen e-commerce door experten

Heb je een duidelijk doel voor ogen? Bij Marketingpartner vind je een veelvoud aan e-commerceopleidingen met tal van experten. Denk bijvoorbeeld aan de SEO-basics, maar ook SEO-jaaropleidingen, een cursus marketingstrategie bepalen en workshops WordPress, Lightspeed en Photoshop behoren tot ons aanbod. Schrijf jezelf vandaag nog in en ontwikkel een rendabel plan voor je webshop!