Leertrajecten inplannen om je webshop te verbeteren

Leertrajecten inplannen

Leertrajecten inplannen stelt je in staat bij te houden wat er werkt en wat er niet werkt op je webshop. Zo kan je aanpassingen maken aan je webshop die hem rendabel en optimaal houden.

PLAN LEERTRAJECTEN IN OM JE WEBSHOP CONTINUE TE VERBETEREN

Nadat je webshop is gelanceerd en Google Analytics goed is gekoppeld, begint het grote werk.
Net zoals je een etalage van een winkel regelmatig verfrist, is het ook belangrijk een webshop steeds interessant te houden voor klanten en andere bezoekers.
Op basis van cijfers in Google Analytics weet je welke pagina’s beter werken dan andere. De to do list om aan de webshop te werken, bevat altijd items om af te werken.

DIT IS EEN BLIJVEND PROCES VAN WEBSHOPOPTIMALISATIE.

Wij organiseren heel wat leertrajecten om je webshop zelf te leren verbeteren. Ook op het web kan je heel wat informatie vinden.

Wij adviseren je om tijd in te plannen om een aantal zaken onder de knie te krijgen:
• Hoe verbeter ik SEO (betere zoekwoorden rankings in Google.be) voor mijn webshop?
• Hoe schrijf ik productbeschrijvingen die aanzetten tot bestellen?
• Hoe leer ik cijfers uit Google Analytics interpreteren?
• Hoe kan ik menu’s van mijn webshop zelf aanpassen?
• Hoe zet ik promoties in de kijker op de homepage?

Je kan jezelf ook de volgende denkoefeningen laten doen: ‘Breng interessante leertrajecten in kaart voor een periode van minimum één jaar. Houd daarbij rekening met je beschikbare tijd’

Heb je nog vragen rond je webshop en hoe je die het best optimaal houdt? Aarzel niet om ons te contacteren! We bieden verschillende pakketen aan rond marketing support en rond technische support. Op onze website kan je ook gratis het e-book ‘In 10 stappen geld verdienen met je webshop’ downloaden!

Ontdek onze praktijkopleidingen e-commerce door e-commerce-experten

Heb je een duidelijk doel voor ogen? Bij Marketingpartner ontdek je een veelvoud aan e-commerceopleidingen met tal van experten. Denk maar aan SEO-basics, maar ook SEO-jaaropleidingen, marketingstrategie bepalen en workshops WordPress, Lightspeed en Photoshop. Schrijf jezelf vandaag nog in en ontwikkel een rendabel plan voor je webshop!