Facebook Commerce in Lightspeed

Via Facebook Commerce kan je met een bedrijfspagina het assortiment van je webshop aanbieden aan een groter publiek. Facebookgebruikers kunnen bestellingen plaatsen binnen de Facebookpagina en worden dus niet doorgestuurd naar je webshop. In dit artikel verwijzen we naar enkele andere pagina's waarin wordt uitgelegd hoe je Facebook Commerce in Lightspeed kan toepassen.

  • Benieuwd hoe Facebook Commerce er precies uitziet en wat er allemaal mogelijk is? Je leest het hier: Een Facebook Webshop
  • Op zoek naar een praktische handleiding om Facebook Commerce te configureren in Lightspeed? Lees dan dit artikel: Configuratie in Lightspeed

Om het nodige te installeren, is het handig om ons toegang te geven tot de bedrijfspagina op Facebook. Dat doe je bij instellingen op de volgende plaats:

Facebook Commerce in Lightspeed webshop optimalisatie configureren

Wij regelen het vanaf dan!

Heb je nog andere vragen over Lightspeed? Wil je beter worden in het opzetten van een webshop? Lees hier meer over onze samenwerking met Lightspeed! Informeer je ook eens over onze verschillende pakketen rond marketing support en rond technisch support.