SEO-teksten optimalisatie voor WordPress

Waar we het hier over gaan hebben is SEO-content optimalisatie voor WordPress. Om je hierbij te helpen, bieden wij onder andere speciale SEO-teksten pakketten aan. Het voordeel van een WordPress en WooCommerce is dat ze ‘open source’ zijn en alles custom aangepast kan worden. Daarnaast is het in WordPress zeer gemakkelijk om bij te houden of je tekst SEO-optimaal is.

Het belang van SEO-teksten optimalisatie voor WordPress

Wat is SEO-teksten optimalisatie? SEO staat voor ‘Search Engine Optimalisation’, oftewel alle inspanningen die je doet om jouw website zo hoog mogelijk te krijgen in de gratis zoekresultaten van zoekmachines. Je doet dit door in te spelen op relevante trefwoorden en trefwoordcombinaties.

Om je website en webshop zo SEO-optimaal mogelijk te houden, zou je elke week minstens vijf uur bezig moeten zijn met het herschrijven van de content op je website. Dit doe je door alle pagina’s (met een nadruk op de belangrijkste pagina’s) wekelijks of tweewekelijks te herschrijven. Daarnaast is het ook belangrijk om de teksten in de gaten te houden om te kijken of ze resultaat opleveren.

Aangezien dit veel werk is bieden wij meerdere opties aan om jou hierbij te ondersteunen (zie onder). We begrijpen ook dat dit misschien geen prioriteit heeft aangezien een webshop veel werk vergt. Dit is zonde aangezien SEO-teksten optimalisatie voor WordPress veel resultaten kan opleveren! Veel klanten van ons die AdWords campagnes hadden, zetten deze vaak uit nadat wij hun webshop/website hebben geoptimaliseerd en blijven onderhouden. Regelmatig aan je content werken kan je namelijk je belangrijkste keywords op de eerste positie zetten!

Wat kunnen wij doen qua SEO-teksten optimalisatie voor WordPress?

Wanneer het aankomt op SEO-teksten optimalisatie bieden wij meerdere opties aan:

  1. SEO-teksten pakket
  2. Online marketing pakket
  3. SEO-teksten optimalisatie workshop

SEO-teksten pakket

Een favoriet bij onze klanten zijn onze SEO-teksten pakketten, een pakket op maat waarbij jouw website en webshop wekelijks een vast aantal uren onder handen wordt genomen. Staan er nog geen teksten op je website/webshop? Geen probleem, het is ook mogelijk om teksten voor je website te schrijven. Hoe dit wordt aangepakt verschilt van website tot website. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vanuit een basistekst van jullie te werken of basisinformatie waaromheen onze team van ervaren copywriters een tekst schrijft. Wij bekijken welke trefwoorden het goed doen, welke pagina’s zeker bijgewerkt moeten worden en schrijven dus aan de hand van basisteksten of informatie die jij voorziet de content op jouw website verder uit.

SEO-content optimalisatie copywriter copywriting website webshop SEO optimalisatie leertrajecten inplpannen

Daarnaast zullen onze copywriters zich telkens inwerken en dus een stuk onderzoek doen om zeker de juiste woorden en toon te gebruiken in de teksten. Aan de hand van tools, toegang tot je website en een natuurlijk gevoel voor taal, kunnen deze copywriters jouw website hoger in de zoekresultaten krijgen. Zo ben je gemakkelijker te vinden door potentiële klanten. Geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor onze SEO-teksten audit en we gaan aan de slag met het optimaliseren van jouw website.