Met je website in WordPress meer trafiek opbouwen

Website in WordPress voor Cosymax

Mensen zijn op zoek naar oplossingen via Google en YouTube. Ze gebruiken meestal combinaties van twee of drie woorden om op zoek te gaan naar een product of dienst. Idealiter klikken deze bezoekers dan -via een goede zoekwoord positie in Google- door naar jouw website (click through rates (CTR).

Het goede nieuws is dat er interessante keyword tools zijn om aan keyword research te doen. Met andere woorden, je kan zelf op zoek gaan naar deze interessante woordcombinaties die mensen intikken in de Google zoekbalk.
De eerste stap om beter te scoren in Google is dus het bepalen van 10 à 15 goede keywords, die in lijn liggen met het product -en/of dienstenaanbod van je organisatie of KMO.

STAP 1 : kies eerst 10 à 15 relevante focus keywords voor jouw website

Sterke content voor je website in WordPress

Nu dat je het lijstje hebt van 10 à 15 zoektermen is de eerste stap gezet. Maar stel jezelf even de vraag, waarom we jou adviseren om een lijst van ‘maar’ 10 à 15 zoekwoordcombinaties, op te stellen.

Om met deze relevante keywords goede keyword rankings te behalen is het van wezenlijk belang om goede content rond deze keywords te bouwen. Dit vraagt tijd. En daarmee is meteen de tweede succesfactor om beter te scoren met je website in Google, benoemd.

STAP 2 : plan wekelijks een aantal tijdsblokken om aan je content te werken

Een website in WordPress heeft alle SEO-tools aan boord

Goed scoren in zoekmachines is een noodzaak in 95 % van de gevallen, dat hoeven je we niet meer uit te leggen. Om regelmatig aan content te werken heb je echter iemand nodig die SEO kwaliteitseisen bewaakt . Ongelooflijk maar waar, WordPress heeft deze functionaliteiten in huis.

STAP 3 : optimaliseer je content voor Google en je TOEKOMSTIGE KLANT

Werken in een website in WordPress, is rijden met de Rolls Royce aan SEO mogelijkheden.
We screenen inzake SEO optimalisatie ook externe websites, die gebouwd werden met Joomla, Drupal, Square Space, Magento, … Onze conclusie is simpel. Elk CMS platform heeft zijn eigen SEO mogelijkheden, het ene systeem is al performanter qua SEO dan het andere.

Maar voor ons is het duidelijk.  Om goed te scoren in Google is kiezen voor WordPress CMS om je website te laten maken, de beste keuze. WordPress CMS heeft krachtige plugins die je begeleiden wanneer je zelf aan SEO optimalisatie wil gaan doen.

Het zeer hoge niveau van kwaliteitsbewaking rond SEO in WordPress, hebben we nog bij geen enkel ander CMS systeem gezien.

Wil je ontdekken hoe dat kan? Vraag een offerte aan om je website in WordPress te laten maken. Het online marketingplan en de SEO optimalisatie zijn bij ons altijd inbegrepen in het budget.

JOUW SEO OP NIVEAU

seo-check en seo content analyse laten uitvoeren?