Klanten getuigen

Filip Janssens: https://www.pearljammings.com/nl/

“Voor ons project (een online shop) hebben we in totaal samengewerkt met vier ontwikkelaars – en de samenwerking met Marketingpartner.be is daarvan veruit de meest daadkrachtige, voldoeninggevende, en dus simpelweg de meest duurzame gebleken. Hun aanpak is in enkele staakwoorden samen te vatten: planning, consequentheid, bereikbaarheid, opvolging, ‘verder’ denken. Alle contact is erg persoonlijk, en de nauwgezette communicatie is tiptop, en getuigt van een grote verantwoordelijkheidszin én respect ten aanzien van de klant. De probleemanalyse als vertrekpunt is bijzonder gedegen en getuigt van een groot inzicht – en daarbij niet onbelangrijk: er wordt ook steevast vérder gekeken dan (louter) het issue op zich – de concrete ‘task-at-hand’ is voor Marketingpartner.be(slechts) één van die dingen-om-rekening-mee-te-houden; zónder daarbij de blik op het totale plaatje – waar men heen wil met het betreffende project, het resultaat ad ultimum & op lange(-re) termijn – uit het oog te verliezen. Het van daaruit vertrekkende parcours (de probleemoplossingen) richting ‘eindproduct’ wordt nauwgezet uitgestippeld, en wat meer is: als klant word je daarin bij elke stap betrokken via hun online opvolgingssysteem – net zoveel, zover & zo lang als je dat zélf wilt. Je ziet het werk gebeuren; je zit, als het ware, bij je developer op schoot – en dat zónder daarbij ‘in de weg’ te zitten. En uiteindelijk bleken àl onze vragen, overwegingen, ‘hete hangijzers’ en soms boudweg problemen met een slaagpercentage van 99,99% (omdat perfectie niet bestaat) opgelost te zijn; naar onze zin, én binnen de gestelde termijn & budget. Een ongekend hoge ‘succesratio’, voor ons; en dus wat ons betreft: “een blijvertje”…”

Vincent Callewaert: “Via de SEO-check door Philippe zijn wij tot inzichten gekomen waar we zelf anders nooit zouden zijn toe gekomen.

Via heel duidelijke uitleg en argumentatie hebben we heel veel interessante informatie opgedaan over het optimaliseren van onze website. Met de nodige tips & tricks kunnen we hier zelf ook mee aan de slag, wat zijn interventie dubbel interessant maakt!”

Claudia Smet: “Via de e-commerce beurs Kortrijk XPO in contact gekomen met Philippe en zijn team. Goede ondersteuning, vertaalt het technische gebeuren rond websites en shops perfect in ondernemerstaal.

Prestashop is een zeer gebruiksvriendelijk platform, makkelijk aanpasbaar en uitbreidbaar al naargelang je behoeften en budget. Met een ondernemende partner als Philippe verloopt ook de opstart heel soepel. Philippe denkt mee en doet je ook nadenken. Super gevoel overgehouden aan dit project.”

www.svensson.club

“Een zoektocht van websdesigner tot webdesigner bracht ons uiteindelijk bij Philippe. We vonden eindelijk wat we zochten; een heldere uitleg, flexibel in tijd en nog belangrijker, aantoonbare resultaten. Er zit zoveel meer achter een website dan we maar konden denken.
En als kers op de taart kunnen wij als leek nu ook onze website aanpassen en optimaliseren hoe, waar en wanneer wij dat willen. Een absolute aanrader.”

De Wolf Opticiens

“Via een Unizo seminarie over website optimalisatie werd ik verwezen naar de gratis SEO check van Marketingpartner.be.

Een echte aanrader! Philippe neemt uitgebreid de tijd om je een goed idee te geven hoe je site geoptimaliseerd kan worden en wat de aandachtspunten zijn.

Marketingpartner.be schetste op heldere en overzichtelijke wijze hoe onze website verder geoptimaliseerd kon worden. De gratis SEO-check is een mooie oogopener.”

KLANT : Cosymax, zaakvoerder Peter de Bruyn getuigt

 

VIDEO MARKETING ook interessant voor jou?

Je kan meer voorbeelden vinden op onze YouTube videopagina. Vergeet ook niet je te abonneren op ons kanaal, zo blijf je op de hoogte.
Wist je dat YouTube ondertussen het 2e zoekkanaal ter wereld is, na Google. Video marketing mag dus niet ontbreken in je SEO campagne en social media strategie. Wil je ontdekken hoe we video marketing kunnen inschakelen voor jou of je bedrijf? Contacteer ons dan voor een kennismakingsgesprek.

robertvectorkopie

logo_murovatie1

logo_dtk

logo_depot441

logo_bmservice

logo_murovatie

cosymax-logo_200px

hc_logo

bglogo_200px

b-books_200px

logo_ts_200px

ordal-200

nashua-200

manteau-200

dho-logo-200

erie-200
euronext-200

koningb-200

mediacombo-200

ricoh-200

safety-200

sb-logo-200

schilde-200

sport-200

sustenuto-200

trivisi-200

wax-200

win-200