Klanten getuigen

Voor ons project (een online shop) hebben we in totaal samengewerkt met vier ontwikkelaars – en de samenwerking met Marketingpartner.be is daarvan veruit de meest daadkrachtige, voldoeninggevende, en dus simpelweg de meest duurzame gebleken. Hun aanpak is in enkele staakwoorden samen te vatten: planning, consequentheid, bereikbaarheid, opvolging, ‘verder’ denken. Alle contact is erg persoonlijk, en de nauwgezette communicatie is tiptop, en getuigt van een grote verantwoordelijkheidszin én respect ten aanzien van de klant. De probleemanalyse als vertrekpunt is bijzonder gedegen en getuigt van een groot inzicht – en daarbij niet onbelangrijk: er wordt ook steevast vérder gekeken dan (louter) het issue op zich – de concrete ‘task-at-hand’ is voor Marketingpartner.be(slechts) één van die dingen-om-rekening-mee-te-houden; zónder daarbij de blik op het totale plaatje – waar men heen wil met het betreffende project, het resultaat ad ultimum & op lange(-re) termijn – uit het oog te verliezen. Het van daaruit vertrekkende parcours (de probleemoplossingen) richting ‘eindproduct’ wordt nauwgezet uitgestippeld, en wat meer is: als klant word je daarin bij elke stap betrokken via hun online opvolgingssysteem – net zoveel, zover & zo lang als je dat zélf wilt. Je ziet het werk gebeuren; je zit, als het ware, bij je developer op schoot – en dat zónder daarbij ‘in de weg’ te zitten. En uiteindelijk bleken àl onze vragen, overwegingen, ‘hete hangijzers’ en soms boudweg problemen met een slaagpercentage van 99,99% (omdat perfectie niet bestaat) opgelost te zijn; naar onze zin, én binnen de gestelde termijn & budget. Een ongekend hoge ‘succesratio’, voor ons; en dus wat ons betreft: “een blijvertje”…
PEARLJAMMINGS.com , Filip Janssens
Via de SEO-check door Philippe zijn wij tot inzichten gekomen waar we zelf anders nooit zouden zijn toe gekomen.

Via heel duidelijke uitleg en argumentatie hebben we heel veel interessante informatie opgedaan over het optimaliseren van onze website. Met de nodige tips & tricks kunnen we hier zelf ook mee aan de slag, wat zijn interventie dubbel interessant maakt!

Sport- en Fysische Revalidatie

http://www.callewaert-wemel.be/

Callewaert - Wemel, Vincent Callewaert
Via de e-commerce beurs Kortrijk XPO in contact gekomen met Philippe en zijn team. Goede ondersteuning, vertaalt het technische gebeuren rond websites en shops perfect in ondernemerstaal.

Prestashop is een zeer gebruiksvriendelijk platform, makkelijk aanpasbaar en uitbreidbaar al naargelang je behoeften en budget. Met een ondernemende partner als Philippe verloopt ook de opstart heel soepel. Philippe denkt mee en doet je ook nadenken. Super gevoel overgehouden aan dit project.

www.svensson.club

Svensson.club webshop, Claudia Smet
Een zoektocht van websdesigner tot webdesigner bracht ons uiteindelijk bij Philippe. We vonden eindelijk wat we zochten; een heldere uitleg, flexibel in tijd en nog belangrijker, aantoonbare resultaten. Er zit zoveel meer achter een website dan we maar konden denken.
En als kers op de taart kunnen wij als leek nu ook onze website aanpassen en optimaliseren hoe, waar en wanneer wij dat willen. Een absolute aanrader.

De Wolf Opticiens

De Wolf Opticiens, Astrid Vanlommel
Via een Unizo seminarie over website optimalisatie werd ik verwezen naar de gratis SEO check van Marketingpartner.be.

Een echte aanrader! Philippe neemt uitgebreid de tijd om je een goed idee te geven hoe je site geoptimaliseerd kan worden en wat de aandachtspunten zijn.

www.evaschalckens

Handmade Belgian Fashion, Eva Schalckens
Marketingpartner.be schetste op heldere en overzichtelijke wijze hoe onze website verder geoptimaliseerd kon worden. De gratis SEO-check is een mooie oogopener.

www.c-cm.be

C-CM.be, Tom Coreynen
‘Ingetekend op een gratis SEO-scan. Philippe nam uitgebreid de tijd om het SEO-kader te schetsen en toe te passen op onze case. Professionele aanpak!’
Ik heb Philippe leren kennen via een introductie van experten in de (media)sector . Philippe heeft me een echte kick start gegeven in ‘the early days’. Sinds mijn eerste contact begreep ik dat Philippe niet alleen een knappe SEO-consultant is, hij kan ook snel shortcomings van websites detecteren en analyseren, en heeft een breed range aan communication en marketing skills. Dit maakt de uitwisseling niet alleen nuttig maar ook rijk. Philippe denkt strategisch en Marketingpartner.be kan ook tactisch implementeren.
Philodendron ondersteunde Crius Group bij de positionering op de Nederlandse markt en de branding van het merk Crius. In een periode van 2,5 jaar hebben we een mooi marktaandeel kunnen winnen in Nederland en is het merk Crius één van de sterke brands in de uitgeefsector geworden.
Crius Group, Jurgen Willems
Philodendron werkt op verschillende manieren samen met Techno Specials NV. Tijdens onze samenwerking ging er een wereld voor mij open qua marketing communicatie. Daarna won ik veel tijd met de uitgebouwde marketingtools die Philodendron voor ons creëerde. Daardoor kan ik nu onze klanten steeds up-to-date houden met een herkenbare huisstijl, maar kan ik ook een betere en herkenbare communicatie voeren naar onze klanten toe voor toekomstige marketing doeleinden. Dit omdat ik nu weet wat de “musts and dont’s” zijn. Een grote pluim voor Philodendron.
Techno Specials, Didier De Waepenaere
We werken al meer dan 10 jaar samen met Philodendron. Begin 2012 stopten we met klassieke advertising. We beslisten te investeren in een SEO campagne. In 2013 volgde onze Facebook pagina. En een beetje later – tot dan deden we veel direct mail via de post – beslisten we enkel nog via digitale weg te communiceren. Ik was wel bang voor de reacties van onze klanten. Philodendron beschaamde mijn vertrouwen niet… ! Onze eerste opendeurdagen van maart 2014 waren de beste in mijn mijn 20-jarige carrière en onze klanten waren zeer enthousiast over onze nieuwe aanpak.
Na de bouw van onze nieuwe word press website www.pinsandbuttons.be was ik wel heel benieuwd naar de Google prestaties en hoe die te optimaliseren.
Op basis van een eerste SEO rapport werd al snel duidelijk dat er nog stappen te zetten zijn.
Philippe van Marketingpartne.be was zeer helder in de toelichting en maakte niet alleen duidelijk wat belangrijk was, maar ook de volgorde van de te nemen stappen. Een echte aanrader!
zaakvoerder BaroBelBut, Isolde Hanson

KLANT : Cosymax, zaakvoerder Peter de Bruyn getuigt

 

VIDEO MARKETING ook interessant voor jou?

Je kan meer voorbeelden vinden op onze YouTube videopagina. Vergeet ook niet je te abonneren op ons kanaal, zo blijf je op de hoogte.
Wist je dat YouTube ondertussen het 2e zoekkanaal ter wereld is, na Google. Video marketing mag dus niet ontbreken in je SEO campagne en social media strategie. Wil je ontdekken hoe we video marketing kunnen inschakelen voor jou of je bedrijf? Contacteer ons dan voor een kennismakingsgesprek.

Voor wie we werken

robertvectorkopie

logo_murovatie1

logo_dtk

logo_depot441

logo_bmservice

logo_murovatie

cosymax-logo_200px

hc_logo

bglogo_200px

b-books_200px

logo_ts_200px

ordal-200

nashua-200

manteau-200

dho-logo-200

erie-200

euronext-200

koningb-200

mediacombo-200

ricoh-200

safety-200

sb-logo-200

schilde-200

sport-200

sustenuto-200

trivisi-200

wax-200

win-200