Inschrijven gratis Seo-Check

WIL JE MEER BEZOEKERS VIA GOOGLE?

Onze persoonlijke Gratis SEO-CHECK is de eerste stap.

Waarom is SEO belangrijk?

Als starter, zelfstandige of kmo weet u hoe belangrijk uw site is geworden om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken. Google zorgt bij de meeste sites voor 40 tot 60% van de nieuwe bezoekers. Een zeer belangrijk kanaal dus om bezoekers naar uw site te halen.

Elke maand bieden wij slechts 3 zoekmachine – checks voor een website of webshop aan. Daarin bekijken wij hoe uw site vandaag scoort in Google en andere zoekrobots. En geven we advies om het nog beter te doen.

Elke check wordt persoonlijk uitgevoerd en resulteert in een adviesrapport op maat van uw website of webshop. We bespreken dit rapport samen grondig. Gemiddeld werken wij een 4-tal uur aan het uitvoeren en bespreken van deze check.

Na uw inschrijving voor deze analyse ontvangt u een vragenlijst met 7 korte vragen. Zodra wij uw feedback hebben ontvangen starten we de seo-audit en maken meteen een afspraak voor de persoonlijke bespreking. Uw input maakt onze screening gerichter en meer relevant.

Het rapport is niet technisch opgesteld en geeft zeer praktische tips voor een betere positie in Google.

√ een doorlichting van de belangrijkste website parameters
√ een handig overzicht van de huidige staat van je website op vlak van SEO
√ al je mogelijkheden om beter te scoren in Google op een rij
√ een grondige content-audit van je website
√ tips voor meer leads en verkopen uit je site

Waarom is deze SEO-analyse gratis?

We investeren elke maand graag tijd in een paar interessante projecten. Zo bouwen we ons commercieel netwerk op. En we doen niet flauw, uit deze analyses halen we ook nieuwe klanten. We doen GEEN verkoopsgesprek, laat dat duidelijk zijn. En we spammen je ook niet achteraf.

 

Wacht niet en vraag nu je SEO-check aan.

SEO-CHECK en website audit

Dit is een persoonlijke screening van je website, GEEN SOFTWARETEST!