In dit artikel vertellen we je meer over WooCommerce, de nieuwe gratis e-commerce plugin van WordPress. We hebben het over het design van je webshop, Storefront en de extensies die je bovenop WooCommerce nog kan implementeren.

Als je WooCommerce gebruikt, beheer je alle aspecten van je webshop. Je beheert de voorraden en de klantenaccounts maar ook, even belangrijk natuurlijk, het design en de look van je website. WordPress biedt Storefront aan, een gratis thema waarmee je heel je webpagina kan aanpassen. Met Storefront ben je zeker van een optimale integratie, de laatste updates en snelheid van je pagina. Het bevat ook verschillende subthema’s die je toelaten de look and feel van je website naar je hand te zetten.WooCommerce WordPress ontwikkelen developer design seo seo-optimalisatie optimalisatie

WooCommerce werd ontwikkeld met developers in gedachte. Het is een stevige basis waar je mee aan de slag kan. Omdat het opgebouwd is met een REST API, kan je developer zonder problemen de meeste extensie koppelen en integreren in je website. Het is ook efficënt, aangezien je overal aan de gegevens kan. Met een groeiend assortiment aan extensies kan je webpagina’s ook blijven aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Het grootste risico met het gebruiken van een hostplatform voor het opbouwen en onderhouden van he webpagina, is dat het platform er plots mee zou stoppen. Je verliest dan al je gegevens en je website. Met WooCommerce heb je dit probleem helemaal niet. Je gegevens blijven helemaal van jou, je kan ze niet kwijtspelen.

WordPress heeft een team van ontwikkelaars die WooCommerce continu checken op bugs en fouten. Zo ervaar je minimale last van schoonheidsfoutjes en grotere problemen.

Heb je nog vragen rond WooCommerce of WordPress? Contacteer ons en we helpen je graag verder!

 

Webshopacademie organiseert opleidingen rond WordPress Woocommerce:

Snel een offerte nodig ?

Contacteer ons

John Van Den Eyndelaan 5A, 2520 Ranst – Antwerpen

Phone: +32 (0)3 298 47 90
Mobile: +32 (0)473 470 817
Email: info@marketingpartner.be