Voucher app – Lightspeed

Vouchers via Lightspeed app

Uw klanten de optie geven om via een cadeaubon uw producten te kopen? Dat kan via de voucher app van Lightspeed. Deze app kost €4,95 per maand dat u de applicatie gebruikt.

Via deze app kunnen klanten een cadeaubonproduct kopen in je webshop. Dit product is een standaard product zoals alle andere in je shop, maar via de voucher app stel je in dat dit product gekoppeld is aan een digitale cadeaubon. Dat wil zeggen dat wanneer een klant dit product koopt, hij/zij een aparte mail krijgt met een download van de cadeaubon.

cadeaubon voucher lightspeed app applicatie seo-optimalisatie seo

Op deze cadeaubon staat een kortingscode die de ontvanger kan gebruiken tijdens een volgende bestelling in de shop. Deze kortingscode wordt pas geactiveerd van zodra de bestelling en betaling van de cadeaubon volledig afgerond is.

Het aanmaken en activeren na betaling van deze cadeaubon gebeurd automatisch. Je hoeft dus geen manueel werk te doen wanneer iemand een cadeaubon koopt.

Het formaat van de cadeaubon en de positie van het bedrag en kortingscode is vastgelegd, hier vind je een voorbeeld van voucher (2kb).

Standaard zijn er enkele layouts beschikbaar voor de overige invulling van de bon.
Je kan ook een custom design aanleveren aan de developer, dat kost €25 per aangeleverd design, waarvan het eerste gratis. Het bedrag en de kortingscode moeten in dat geval nog wel op dezelfde plaats staan.

Een live voorbeeld van de Lightspeed voucher app voor cadeaubons zie je op de webshop van Living design, die we bouwden op maat binnen Lightspeed omnichannel.
voucher app op webshop living design

Plannen met jouw Lightspeed webshop? Meer informatie vind je op onze Lightspeed e-commerce pagina. Wij kijken graag na of je webshop voordeel zou hebben aan de voucher app van Lightspeed en kunnen je helpen bij het implementeren van de app. Heb je nog andere vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.