Klanten een cadeaubon aanbieden, zet ze vaak aan tot het aankopen van uw producten. Ze zullen een bepaald bedrag dat enkel op uw website geldig is aan een derde kunnen schenken.Die geraakt dan geïnteresseerd in het aanbod van je winkel en zal eens een kijkje komen nemen op de webshop. Wij leggen je hier uit hoe je in Lightspeed je klanten een cadeaubon kan aanbieden via de voucher app van Lightspeed.

Voucher app van Lightspeed

Je vindt de Voucher app van Lightspeed hier. De kostprijs is €4,95/maand. Voor deze prijs zullen je klanten een cadeaubonproduct kopen in je shop. Dit product is een gewoon standaard product zoals alle andere in je shop. Maar in de voucher app stel je in dat dit product gekoppeld is aan een digitale cadeaubon. Dat wil zeggen dat wanneer een klant dit product koopt, hij een aparte mail krijgt met een download van de cadeaubon.

Voucher app van Lightspeed cadeaubon klanten webshop

Op deze cadeaubon staat een kortingscode die de ontvanger kan gebruiken tijdens een volgende bestelling in de shop. Deze kortingscode wordt pas geactiveerd van zodra de bestelling van de cadeaubon betaald is.

Het aanmaken en activeren na betaling van deze cadeaubon gebeurd automatisch. Je hoeft dus geen manueel werk te doen wanneer iemand een cadeaubon koopt.

Het formaat van de cadeaubon en de positie van het bedrag en kortingscode is vastgelegd. Standaard zijn er enkele layouts beschikbaar voor de overige invulling van de bon. Je kan ook een custom design aanleveren aan de developer, dat kost €25 per aangeleverd design, waarvan het eerste gratis. (bedrag en kortingscode moeten nog wel steeds op dezelfde plaats staan)

Webshopacademie organiseert opleidingen rond Lightspeed en SEO-optimalisatie:

Snel een offerte nodig ?

Contacteer ons

John Van Den Eyndelaan 5A, 2520 Ranst – Antwerpen

Phone: +32 (0)3 298 47 90
Mobile: +32 (0)473 470 817
Email: info@marketingpartner.be